Edu - Guide | სწავლა საზღვარგარეთ, სტაჟირებები, სტიპენდიები, styde abroud

> განცხადებები



12/12/2016 - 12/12/2017


  პროგრამის აღწერა


თანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები. გორსა და თბილისში კურსის კოორდინატორია მანუელ ფაუნდეს ბარანდა.

ბი დი სი აკადემია გთავაზობთ  ყველაზე პრესტიჟულ და მოთხოვნადი სპეციალობის შესწავლას როგორიც არის თანამედროვე  კულინარიაკვების ტექნოლოგიები.

კურსის კოორდინატორია  მანუელ  ფაუნდეს ბარანდა.

კურსი გათვლილია მათთვის ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს მზარეულის პროფესია. კურსი მოიცავს როგორც ადგილობრივ ასევე უცხოურ სამზარეულოს  სამზარეულოს სტრუქტურას, კერძების მომზადებას, ჰიგიენურ ნორმებს და ა.შ

  • კვების ობიექტების სახეები და კლასიფიკაცია;
  • კერზების მომზადების ტექნოლოგიური  ჯაჭვი;
  •  პროდუქტების შენახვის და დამუშავების  წესები;
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურა და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპები;
  • სამუშაო იარაღებისა და თანამედროვე მანქანა-დანადგარების შერჩევა, მომზადება, გამოყენება, მოვლა და უსაფრთხოება;
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი და  პროდუქტების  მიღების და  შენახვის  წესები, სტანდარტები, მარკირება, სანიტარული და უსფრთხოების  ნორმების დაცვა  სამზარეულოში.
  • საკვები პროდუქტების სახეები, შემადგენლობა;
  • საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავება (გაწმენდა, გარეცხვა, დადაფასოება), მათი შენახვის წესები;
  • შენახვის პირობები;
  • სანელებლები და მათი კლასიფიკაცია (ქვეყნების მიხედვით);
  • ქართული სამზარეულოს ისტორია, წარმოშობა, სხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავლენები და რეგიონალური თავისებურებები;
  • რეგიონული სამზარეულოები და მათი სპეციფიკა;
  • ქართული სამზარეულოს ცივი და ცხელი კერძების მომზადება მზა რეცეპტური სა და ტექნოლოგიური ბარათის საფუძველზე: მსოფლიო კულინარიული ხელოვნების საფუძვლები და მათი თავისებურებები.
  • მსოფლიო სამზარეულოს მარტივი სტრუქტურის კერძების რეცეპტურის საფუძველზე მომზადება.
  • კერძის თვით ღირებულების გამოთვლა;
  • სხვა და სხვა კვების ობიექტების კლასიფიკაცია.

გაიცემა განვლილი კურსის  დამადასტრებელი სერთიფიკატი და სარეკომენდაციო წერილი.

სრული კურსის  გავლის შემდეგ მსმენელები გაივლიან სტაჟირებას  ქალაქის ყველაზე პრესტიჟულ რესტორნებში,

წარმატებული მსმენელები დასაქმდებიან.

მიღება მიმდინარეობს წინასწარი რეგისტრაციის საფუძველზე.

ტრეინინგი მოიცავს თეორიულ და პრაქტიკულ მეცადინეობას.

კურსის დასრულების შემდეგ მსმენელები უზრუნველყოფილი იქნებიან პრაქტიკებით რეგისტრაციისთვის დაგვიკავშირდით.

საკონტაქტო ინფორმაცია: 
მის: თბილისი, რუსთაველის გამზ. № 36
ტელ: (+995 32) 2514730 / (+995 593) 000 684 / (+995 593) 25-25-08
ელ-ფოსტა: academy@bdc-center.ge 
ვებ-გვერდი: www.bdc-center.ge
Facebook: ბი დი სი აკადემია